Beskrivning av registrering och inloggning i MediaLike.se

Välkommen till MediaLike

För att kunna donera till skribenter och producenter av poddar och video med MediaLike måste du registrera ditt medlemskap och sedan logga in dig själv och den dator/platta/mobil som du använder för att läsa, lyssna med eller titta på. I samband med registreringen eller när det behövs laddar du ditt donationskonto med Swish eller bankgiro.Sedan kan du donera allt från 1 kr och uppåt till dem du gillar med bara två klick. Den gröna MediaLike-knappen, som får första klicket, hittar du hos alla skribenter och producenter som anslutit sig till MediaLike. I vissa fall har de ingen knapp utan bara en länk till MediaLike, men funktionen är densamma. Oavsett om du donerar 1 kr eller 100 kr får mottagaren hela beloppet minus en liten provision för MediaLike. Enkelt och effektivt!

Du kan vara anonym gentemot mottagarna då ditt användarnamn kan vara en signatur. För att MediaLike ska (1) kunna kommunicera med dig om något inträffar med ditt medlemskap eller (2) om du glömmer ditt lösenord och (3) för att informera om MediaLike, måste MediaLike ha din e-postadress. Den visas aldrig för mottagare och vi säljer den inte till tredje part eller använder den för att skicka reklam.
Du kan komma till "Inloggning eller registrering" genom att klicka på den gröna MediaLike-knappen eller genom att gå till: www.medialike.se

Kortversion av registrering och inloggning samt donation

Första gången du ser den gröna MediaLike-knappen och vill donera så måste du först bli medlem i MediaLike. Det gör du genom att klicka på knappen och sedan följa anvisningarna för registrering och sedan inloggning. Du registrerar dig bara en gång i livet och loggar in bara en gång per webbläsare. När du fyllt på ditt nya MediaLike-konto med minst 100 kr kan du sedan donera allt från 1 kr och uppåt med bara två klick. Det första klicket på den gröna knappen och det andra på en bekräftaknapp som då visas tillsammans med behållningen på ditt MediaLike-konto.
Vill du se mer detaljer om hur det går till så följer här nedan den långa versionen med bilder av de fönster som visas. Det finns också en video som du kan se här.

Detaljerad beskrivning -pdf

Beskrivningen kan läsas i helskärm eller laddas ner. (Om beskrivningen inte visas direkt så ladda om denna sida.)