Välkommen till Net Media Systems MD AB (NMS)

Net Media Systems MD AB utvecklar, driver och säljer system och tjänster för nätmedia d.v.s. media som använder internet för sin distribution.

Vi har utvecklat mikrobetalsystemet MediaLinq

Välkommen att upptäcka möjligheterna hos det unika systemet - MediaLinq. Det fungerar lika effektivt för små belopp på 1 kr som för 50 kr. Mottagarna betalar bara en låg fast procentavgift på det totala mottagna beloppet. Betalaren betalar inga avgifter alls. Medlemskapet i MediaLinq är gratis för både mottagare och betalare. Betalaren sätter in en mindre klumpsumma, exempelvis 100 kr, på ett betalkonto och kan sedan börja donera, prenumerera, köpa artiklar och annat innehåll m.m. överallt där MediaLinq-knappen eller MediaLinq-länken finns.

Med MediaLinq kan man "Gilla på riktigt" dvs ge en liten slant för texter, artiklar, poddar och videos man gillar med bara 2 klick. Det tar bara 5 sekunder att donera och det behövs inget BankID för att bekräfta.

Börja med att gilla den här texten genom att donera till föreningen för Medborgarperspektiv.se som verkar för yttrandefrihet och stödjer nya media.

Första gången du klickar på en MediaLinq-knapp/länk, kommer du till en sida där du anger din e-postadress, bekräftar det donerade beloppet och sedan bekräftar din e-post genom att inom en timme klicka på en länk i det mejl du får. Betala in till ditt konto kan du göra senare då donationen läggs väntande (kredit) tills du satt in pengar på kontot. Insättning kan göras med Swish eller bankgiro.